Time Drills (Adding Hours) Fill in the blanks for each problem. 6:29 AM + 12 hours =9:13 PM + 10 hours = 2:19 AM + 8 hours = _____ 10:21 PM + 5 hours = _____ 1:50 AM + 1 hour = _____ 2:29 PM + 8 hours =4:40 PM + 11 hours = 7:29 PM + 1 hour =4:14 AM + 11 hours = _____ 4:33 AM + 2 hours = _____ 9:52 PM + 7 hours = _____ 8:38 AM + 5 hours = _____ 3:59 PM + 12 hours = _____ 7:53 AM + 3 hours =1:52 AM + 3 hours = _____ 2:55 PM + 4 hours = _____ 5:55 PM + 4 hours = 12:28 PM + 6 hours = 2:54 PM + 5 hours = _____ 5:58 AM + 5 hours = 7:20 AM + 2 hours = _____ 8:30 AM + 2 hours = _____ 11:09 PM + 8 hours =8:46 PM + 8 hours =9:18 PM + 10 hours = _____ 1:51 AM + 3 hours =_____ 8:04 PM + 8 hours = _____ 9:40 AM + 11 hours =7:41 PM + 9 hours = _____ 7:13 AM + 6 hours = _____ 4:59 PM + 12 hours = _____ 1:08 AM + 8 hours = _____ 11:50 PM + 1 hour =1:54 AM + 10 hours =_____ 2:15 PM + 11 hours = _____ 7:48 PM + 5 hours = _____ 6:18 AM + 7 hours = _____ 12:44 PM + 5 hours = _____ 1:43 AM + 12 hours = _____ 8:28 PM + 12 hours = _____ 5:18 AM + 9 hours = 10:32 AM + 10 hours =

- 4:09 AM + 6 hours =
- 12:08 AM + 2 hours =
- 2:20 AM + 4 hours =
- 9:59 PM + 1 hour =

Math

98 1-15 96 94 92 90 88 86 84 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 $\Delta \Delta$ 42 40

8:43 PM + 11 hours =

3:24 PM + 2 hours = _____

12:04 AM + 7 hours =

7:13 PM + 1 hour =

	unig maine. An
Fill in the blanks for each problem.	
6:29 AM + 12 hours = 6:29 PM	9:13 PM + 10 hours = $7:13$ AM
2:19 AM + 8 hours = 10:19 AM	10:21 PM + 5 hours = 3:21 AM
1:50 AM + 1 hour = 2:50 AM	2:29 PM + 8 hours = 10:29 PM
4:40 PM + 11 hours = 3:40 AM	7:29 PM + 1 hour = 8:29 PM
4:14 AM + 11 hours = <u>3:14 PM</u>	4:33 AM + 2 hours = 6:33 AM
8:38 AM + 5 hours = $1:38 PM$	9:52 PM + 7 hours = 4:52 AM
3:59 PM + 12 hours = 3:59 AM	7:53 AM + 3 hours = 10:53 AM
2:55 PM + 4 hours = 6:55 PM	1:52 AM + 3 hours = 4:52 AM
12:28 PM + 6 hours = 6:28 PM	5:55 PM + 4 hours = 9:55 PM
2:54 PM + 5 hours = <u>7:54 PM</u>	5:58 AM + 5 hours = 10:58 AM
7:20 AM + 2 hours = 9:20 AM	8:30 AM + 2 hours = $10:30$ AM
8:46 PM + 8 hours = 4:46 AM	11:09 PM + 8 hours = $7:09$ AM
9:18 PM + 10 hours = $7:18$ AM	1:51 AM + 3 hours = 4:51 AM
8:04 PM + 8 hours = $4:04$ AM	9:40 AM + 11 hours = <u>8:40 PM</u>
7:41 PM + 9 hours = $4:41$ AM	7:13 AM + 6 hours = 1:13 PM
4:59 PM + 12 hours = 4:59 AM	1:08 AM + 8 hours = 9:08 AM
11:50 PM + 1 hour = $12:50 \text{ AM}$	1:54 AM + 10 hours = 11:54 AM
2:15 PM + 11 hours = 1:15 AM	7:48 PM + 5 hours = 12:48 AM
6:18 AM + 7 hours = 1:18 PM	12:44 PM + 5 hours = 5:44 PM
1:43 AM + 12 hours = 1:43 PM	8:28 PM + 12 hours = <u>8:28 AM</u>
5:18 AM + 9 hours = 2:18 PM	10:32 AM + 10 hours = 8:32 PM
4:09 AM + 6 hours = 10:09 AM	8:43 PM + 11 hours = <u>7:43 AM</u>
12:08 AM + 2 hours = $2:08$ AM	3:24 PM + 2 hours = 5:24 PM
2:20 AM + 4 hours = 6:20 AM	12:04 AM + 7 hours = $7:04$ AM
9:59 PM + 1 hour = $10:59$ PM	7:13 PM + 1 hour = 8:13 PM

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40